De wijnstokken van het landgoed groeien op ongeveer 2000 meter boven zeeniveau in woestijnachtige omstandigheden. De grote hoogte helpt om intens geconcentreerde en rijkelijk smakende wijnen te produceren dankzij de intense UV-stralen en de droge, dorre omstandigheden. De druiven voor deze levendige rode wijn bestaan voornamelijk uit Malbec en een vleugje Cabernet Sauvignon en worden 's ochtends vroeg met de hand geoogst om de frisheid en de aroma's te behouden.
Eenmaal in de wijnmakerij wordt het fruit gefermenteerd in roestvrije tanks en vervolgens 12 maanden gerijpt in nieuwe en gebruikte Franse eikenhouten vaten alvorens te worden gebotteld. Het resultaat is een weelderige donkerfruitige wijn die barst van de cassis, bramen en zwarte kersen, geaccentueerd met hints van zoethout, houtrook en kruiden uit een sigarenkistje. Gedurfd en robuust, deze volle rode wijn is een geweldige partner voor rood vlees, zoals een eersteklas steak, sappige gebarbecuede ribbetjes of zelfs vleeswaren.
points to my customer account, as an apology for inconvenience, has been added. Due to IT issues.