Over ons

Bij 8Wines hebben we onze specialistische kennis gebruikt om een unieke reeks stijlen en smaken wijnen van over de hele wereld te selecteren. In plaats van te proberen elke variëteit op de markt op te slaan, bieden we een handgemaakte collectie die voor elk wat wils biedt.

Als u door onze lijst bladert, zult u snel merken hoezeer het ons een kick geeft om moeilijk te vinden wijnen te leveren - van Napa Valley Cabernets tot Syrahs uit de Judean Hills. We zijn vooral trots op onze topwijnen uit de VS en de rest van onze uitgebreide en unieke selectie uit de Nieuwe Wereld. Liefhebbers van Italiaanse wijnen kunnen ook hun hart ophalen - tegen uiterst scherpe prijzen.

Toen onze oprichters begonnen met het inkopen van heerlijke wijnen voor hun familie en vrienden, hadden ze geen idee dat hun onderneming zou uitgroeien tot een succesvol internationaal bedrijf. Wij leveren in heel Europa en hebben zes jaar op rij een gouden medaille gekregen van Wine-Searcher voor onze wijnselectie.

Klantenservice betekent alles voor ons, en we streven naar een uitzonderlijke ervaring voor elke klant. Ons vriendelijke team staat altijd klaar om advies te geven of te helpen met leveringsvragen via telefoon, chat of e-mail. Wij nodigen u van harte uit om onze selectie te bekijken, en als u suggesties heeft voor wijnen die u graag in onze voorraad zou willen hebben, laat het ons dan gerust weten.  

Wij nodigen u uit om onze selectie te bekijken en kijken ernaar uit om u een aantal van onze heerlijke wijnen toe te sturen!