Wijnen van de Honig

Honig
  • Jaar: 1964
  • Plaats: US, Californië

Jaarlijkse Productie: N.V.T.

Geschiedenis

De Honig Vineyard and Winery ligt in Rutherford, Californië, midden in het hart van de Napa Valley. Het landgoed van 68 hectare werd oorspronkelijk in 1964 gekocht door Louis Honig, die er Sauvignon Blanc en Cabernet Sauvignon druiven aanplantte die hij verkocht aan wijnhuizen in de omgeving. Michael Honig (de kleinzoon van Louis) nam het landgoed in 1984 over, na het overlijden van zijn grootvader, en begon in 1989 met de productie van de eerste Cabernet Sauvignon. Van een bescheiden begin met het verbouwen en verkopen van druiven is dit familiebedrijf uitgegroeid tot een bekroonde Cabernet Sauvignon. In het begin produceerde het wijnhuis kleine hoeveelheden Cabernet Sauvignon, maar geleidelijk is de productie gegroeid. Momenteel produceren ze zes verschillende wijnen: Sauvignon Blanc, Rutherford Sauvignon Blanc, Cabernet Sauvignon, Single Vineyard Cabernet, Late Harvest Sauvignon Blanc, Cabernet Sauvignon Pink. Honig Vineyard and Winery produceert niet alleen bekroonde wijnen, maar is ook toonaangevend op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen in de voorhoede van duurzame landbouw en bedrijfsvoering.

Locatie

850 Rutherford Road

Rutherford, CA

94573, Verenigde Staten

Huidig eigenaarschap

Honig familie

Belangrijke feiten

Het is een understatement om te stellen dat Honig Vineyard and Winery zich inzet voor duurzaamheid. Michael Honig hielp zelfs bij het schrijven van de Code van Duurzame Wijnbouwpraktijken voor het Wijninstituut. Naast zonne-energie gebruikt Honig winery ook speurhonden (om vrouwelijke wolluisferomonen op te sporen en zo het gebruik van pesticiden te verminderen), vleermuizen en vogels (om insecten te eten), en bijen (om het algehele ecosysteem te helpen), Honig winery's duurzame praktijken omvatten ook de Fish Friendly Farming (FFF) certificering, een programma dat diegenen certificeert die hun agrarische eigendommen beheren op een manier die het herstel van wilde dieren en vissen bevordert en ondersteunt, zoals het verbeteren van de kwaliteit van hun watervoorziening. Deze toewijding aan duurzame landbouwpraktijken is een passie voor het wijnhuis van deze familie en heeft gevolgen voor de kwaliteit van het product, de omgeving, de werknemers en het bedrijf in het algemeen.

    • 2020
    • 750ml
    • Wit
    • 13.5%
    • Sauvignon Blanc
    • Sauvignon Blanc
    • Honig
    • Californië
    • Verenigde Staten
    Vintage
    2020
    Maat
    750ml
    Type
    Wit
    Alcohol
    13.5%
    Variatal
    Sauvignon Blanc
    Druiven
    Sauvignon Blanc
    Wijnmakerij
    Honig
    Regio
    Californië
    Land
    Verenigde Staten
      • 2019
      • 750ml
      • Rood
      • 14.5%
      • Cabernet Sauvignon
      • 89% Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Petit Verdot
      • Honig
      • Californië
      • Verenigde Staten
      Vintage
      2019
      Maat
      750ml
      Type
      Rood
      Alcohol
      14.5%
      Variatal
      Cabernet Sauvignon
      Druiven
      89% Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Petit Verdot
      Wijnmakerij
      Honig
      Regio
      Californië
      Land
      Verenigde Staten
      per pagina

      7133 producten